top of page

CONFERINTA

“DIETA SI BUCATARIA MEDITERANEEANA, PREPARATE STRAVECHI’’
APORTUL BUCATARIEI ITALIENE PENTRU O ALIMENTATIE SANATOASA

MODERATORI:     d-nul Giovanni Baldantoni 
                            Dietetician - nutritionist Natalia Vstavskaia

  9:30 – Inregistrare participanti; Cafea de bun venit


10:30  - Deschiderea lucrarilor, prezentarea participantilor si programul


10:45 – IX Saptamâna a bucatariei italiene în lume, o oportunitate de a vorbi despre dieta
             mediteraneana, Bucataria mediteraneana; cuvantul Chefilor :
             Chef Enza Barbaro – Presedinte Associazione Cuochi Italiani
             d-nul. Francesco Sanna – Presedinte Associazione Cuochi Italiani – Rep. Moldova 
   
11:10 – „Instruirea ai lumea femeilor, influenta asupra alimentatiei sanatoase”
              Coralia Babcenco – Donna Chef - ACI Rep. Moldova, trainer national si international în sectorul alimentar - Colegiul                  National de Comert al ASEM - ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE DIN MOLDOVA

11:20 – “Importanta educatiei si formarii nutritionale” 
               Viorica Dorin – Drirector Coegiul Economic Viitor – Bucuresti
               Monica Dinu – Coordonator de practici pedagogice

11:30 – “Rolul medicinei culinare în sanatatea preventiva: o abordare integrativa a nutritiei în      
               prevenirea si gestionarea bolilor cronice” 
              Magdalena Mititelu - Conf. habil. dr. Facultatea de Farmacie, U.M.F. „Carol Davila”  Bucuresti

11:40 – “Medicina culinara si nutritia oncologica” – Valoarea dietei mediteraneene;
              Natalia Vstavskia, dietetician-nutritionist acreditat/licentiat

11:45 – DEZBATERE – Intrebari si raspunsuri. 

12:00 – Importanta „radacinilor” (origine si originalitate), sanatate si traditie.
             Instrumentul care regleaza dieta mediteraneana. Piramida alimentara. Analiza in   teritoriu.   
             Giovanni Baldantoni, Presedinte Palazzo Italia si Formator Global School.


12:15 – Concluzii finale. Inmanare atestate.
 

bottom of page