BUCARESTI
MODERATORI: d-nul Giovanni Baldantoni
Dietetician - nutritionist Natalia Vstavskaia
9:30 – Inregistrare participanti; Cafea de bun venit
10:30 - Deschiderea lucrarilor, prezentarea participantilor si programul
10:45 – IX Saptamâna a bucatariei italiene în lume, o oportunitate de a vorbi despre dieta
mediteraneana, Bucataria mediteraneana; cuvantul Chefilor :
Chef Enza Barbaro – Presedinte Associazione Cuochi Italiani
d-nul. Francesco Sanna – Presedinte Associazione Cuochi Italiani – Rep. Moldova
11:10 – „Instruirea ai lumea femeilor, influenta asupra alimentatiei sanatoase”
Coralia Babcenco – Donna Chef - ACI Rep. Moldova, trainer national si international în sectorul alimentar - Colegiul National de Comert al ASEM - ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE DIN MOLDOVA
11:20 – “Importanta educatiei si formarii nutritionale”
Viorica Dorin – Drirector Coegiul Economic Viitor – Bucuresti
Monica Dinu – Coordonator de practici pedagogice
11:30 – “Rolul medicinei culinare în sanatatea preventiva: o abordare integrativa a nutritiei în
prevenirea si gestionarea bolilor cronice”
Magdalena Mititelu - Conf. habil. dr. Facultatea de Farmacie, U.M.F. „Carol Davila” Bucuresti
11:40 – “Medicina culinara si nutritia oncologica” – Valoarea dietei mediteraneene;
Natalia Vstavskia, dietetician-nutritionist acreditat/licentiat
11:45 – DEZBATERE – Intrebari si raspunsuri.
12:00 – Importanta „radacinilor” (origine si originalitate), sanatate si traditie.
Instrumentul care regleaza dieta mediteraneana. Piramida alimentara. Analiza in teritoriu.
Giovanni Baldantoni, Presedinte Palazzo Italia si Formator Global School.
12:15 – Concluzii finale. Inmanare atestate.